Funny dogs


Vanilla light

 

inspo


Nyår

helt sjukt att det snart är 2014... på nyår så ska man vara med ellinor, saga och camilla. vet inte ännu vad vi ska göra, men det får vi väl se. hoppas på att vi kommer se på king kong då jag alltid sätt den varje nyår;) lika bra varje gång man ser på den.
 
 
det värsta med nyår är alla raketer.. hatar raketer, usch för raketer. fast det västa är att saga, millan och elli kommer vilja gå ut och kolla på raketer så får väl stå ut med det.. haha. hoppas också att vi kommer kolla på pojken i randig pyjamas. det är nog en ytav dom bästa filmerna som finns. har redan sett den en gång, men den är lika bra för det! så mycket känslor i en och samma film...

Stuck in love

 
kollade på stuck in love igår den och den var riktigt bra. det var mycket romantik, men ändå drama och lite sorg. om man gillar mycket kärlek bör man kolla på den. visste först inte vad det var för film, men när jag såg att lily collins var med i den var jag tvungen att se den och det visade sig att den var riktig bra;) filmen handlar om en familj då föräldrarna är skilda och pappan tror fortfarande att hans ex-fru ska komma tillbaka.. pappan är lite creepy i filmen, haha. tycker iaf att alla borde se den.
 
betyg:
† (5/5)

Summer 2013

vill ha sommar igen.. vill till skåne. det är så sjukt fint där..helt underbart! sena nätter vid stranden är utav bästa som finns.

Dagens låt


Nail Kit

 
tänkte tipsa om detta lilla kitt som är till naglarna som jag köpte på marieberg. de skulle kostat 600kr, men jag och min kompis fick det för 250kr;) nagel kittet innehåller: handkräm, nagelfil, buffing block och en Cuticle Therapy Gel. har testat det en gång och vart riktigt nöjd med resultatet:) handkrämen man får med är också väldigt bra om man har torra händer och den luktar även väldigt gott. de som också är bra är att när man fixat sina naglar håller det i 2 veckor och man kan inte ta bort det med t.ex nagelborttagning.
 
man kan köpa nagel kittet på: http://gratiaeorganic.se

Benjamin Lasnier - Last Christmas


Söndag

söndag idag som betyder att de bara är 1 dag kvar tills de är julafton! helt sjukt.. de var ju nyss sommarlov och allt. snart blir de att pynta granen då mina föräldrar är o fixar en just nu! har även köpt klart alla julklappar.
lyssnar just nu på musik, dock inte julmusik.. haha.
vi har även gjort ett pepparkakshus ↓
 

Dagens låt


2 dagar kvar

känner att jag börjar bli dålig på att blogga. har helt enkelt inte orkat. har gjort en massa andra saker.. har tänkt blogga flera gånger, men aldrig riktigt kommit på nått att blogga om.
lördag idag som betyder att de bara är 2 dagar kvar till jul! längtar sjukt mycket.
 
var även till arboga idag då min tremänning fyllde år. så var dit och gratta henne osv. vi åt en massa kakor så vart sjukt mätt.. haha. kollar just nu på videos och skriver med folk, lyssnar även på musik.

Miss her


Bakat kladdkakemuffins


junkyard.se

 
tänkte tipsa om denna sida. dom har sjukt snygga kläder på den och även skor, dock så kostar en vanlig tröja 500kr:( men man kan ju alltid önska sig i julklapp! har själv hitta massor med snygga tröjor, men alla kostar över 500kr.. man kan även hitta snygga kläder till när man ska åka snowboard, skidor osv. så om du gillar att sporta så är junkyard.se en bra sida för dig att handla kläder & skor på.

Julkalender

som varje år så följer man julkalendern, men jag följer även en julkalender på youtube! det är två personer som gör den och dom heter simon och clara.. dom är verkligen sjukt roliga!
avsnitt 13 ↓
 
 
tycker att alla borde kolla in simon och claras julkalender då den verkligen är sevärd! dom gör lite mer speciella saker. älskar att kolla på deras avsnitt.. man skrattar alltid lika mycket varje gång.

9 dagar kvar

tredje advent idag. idag så ska man inte göra så mycket. ska bara ta det lugnt och kolla på videos. lyssnar just nu på musik och sitter och skriver med några. färgade även håret igår! vart faktiskt riktigt nöjd..
 
 
igga mitt fula ansikte;) såhär blev håret! dock blev det lite mer åt det "gula" hållet

skola imorgon.. men vi går ändå bara den här veckan och sen är det jullov! längtar sjukt mycket till jul! det är bara 9 dagar kvar! men först kan det få bli torsdag då jag ska på believe med elli då;) sen så kan det få bli julafton så jag får öppna mina paket.. haha.

Dagens låt


Några bilder från helgen

 
bild från i fredags när jag vänta på bussen helt ensam i en timme
 
 
bild från när jag vänta i skolan på bussen
 
 
åt pizza till kvällsmat igår (fredag)
 
 
färgade håret idag! (blondare ♥)
 
 
bild på mig från igår #uppochner (bjuder på den)

madlady.se

 
tänkte tipsa om denna sida som har en massa snygga kläder, skor, jackor osv. själv hitta jag en massa snygga kläder på sidan! kläderna är även billiga. du kan även hitta snygga nyårsklänningar på sidan, så om du inte vet vad du ska ha på dig till nyår, gå då in på madlady.se så kan du hitta riktigt snygga nyårskläder till bra pris!

Torsdag

torsdag idag som nog ingen missat. vet faktiskt inte riktigt vfr jag gör de här inlägg då jag inte har nått direkt att skriva.. haha. nu i december ska jag med josefin till örebro den 28:de och ska även se believe med elli den 29:de och så ska jag kanske vara med elli, saga och camilla på nyår. har lite att se fram imot iaf:)
 
lyssar just nu på musik och sitter på ask. skulle egentligen hållt på med en so-sak, men glömde mappen i skåpet, haha. men är ändå typ klar såå. ska även snart kanske baka pepparkashus!
åh.. älskar den här låten ↓ kan lyssna på den om och om igen..
 

Haha

måste bara visa en sjukt rolig video.. haha, dog när jag såg den. justin blick.. haha, åh.
 

Mycket med skolan..

har inte hunnit blogga så mycket då det är fullt upp med skolan.. en massa läxor som ska lämmans in osv. måste fixa biologin, läsa i engelskaboken och på fredag ska vi skriva på svenskan i ca. 2 timmar..
lyssnar just nu på musik och ska väl snart börja med biologin som ska vara klart tills imorgon;)
 
i helgen blir de att färga håret blondare eller ja tona det blondare. sen blir det även att toppa håret! ska nog också baka nått då jag aldrig bakar och känner för att baka nått.. haha.
var även i arboga i måndags och där så fira vi tim (min kusin) då han fyllde år. var även med natta en stund också ♥ var ett tag sen vi var.. jag och natta gick runt på stan och snacka osv och hade sjukt kul.
 
by natta - http://nathaliehaglund.blo.gg/
bild på mig och natta från sommaren 2012

Julklappstips


Christmas Makeup


Believe movie

så glad! den 19 december ska jag på bio med elli och se på believe ♥ kommer att dö när vi kommer se på den... kommer gråta massor. vill bara att den kommer ut nu. okar inte vänta mer, vill se min babe nu!
 
 
--
imorgon blir det att fixa en massa läxor och så måste jag lägga över lite bilder på datorn.
måndag snart igen. men bara några veckor kvar nu tills det är jullov. orkar inte vänta längre! haha.. på jullovet blir de väl att sova en massa, vara med vänner och familjen ♥ som man säger varje år, men det slutar med att man sitter vid datorn ist;)

Dagens låt


Pepparkakor

bakade nyss pepparkakor.. dock gillar jag inte pepparkakor, haha.
 
 
tog dock bara en bild, men ändå.

Lördag

igår så var jag, elli, camilla och saga o såg på escape. den var rikitgt bra! när elli och jag kom hem efter filmen så kolla vi på idol.. och det var elin som skulle vinna! inte kevin. sen så tog jag och elli lite bilder på oss, osv.
 
 
idag så kolla jag och elli på lite videos när vi vakna och sen så gick vi upp och åt frukost. åkte hem vid 14. när jag kom hem så åt jag och sen så efter fika jag med en lussebulle ♥
lyssnar just nu på musik och kollar lite bloggar. ska även snart äta mat och det blir hamburgare! senare ikväll vet jag inte vad jag ska göra..blir väl att kolla på videos eller spela facebook-spel;)

All That Matters

inte gjort så speciellt mycket idag, jo var i skolan, men efter skolan så har jag inte gjort ett skit. har kollat design åt min kompis (gratis desginer som man kan ladda ner) och så fixa jag en ny bakgrundsbild till datorn då jag har haft samma bakgrund jätte länge.
lyssnar just nu på musik -
 
i helgen blir det inte mycket bloggande för då ska jag sova hos elli (min kompis), men kommer hem på lördag så kommer att blogga då! vi kommer att gå på bio imorgon (fredag) och vi ska kolla på filmen escape.. vad vi sen ska göra vet jag inte, får väl se vad vi hittar på. ska försöka ta lite bilder från helgen, men får väl se om jag gör det.. haha. ska även se om jag kan lägga ut bilder från min fördelsedag på lördag eller söndag. kommer säkert bli så att jag inte kommer att orka lägga in dom på datorn, men ska försöka hinna att göra det!

RMM

så jävla sköna.. haha, åh.
 
 

Believe

 
snart kommer filmen believe ut! vill se den när den kommer ut, men den kommer ut på en torsdag så blir lite svårt att åka in till örebro när man har skola.. så får väl se om man kan sen den helgen efter ist. måste bara hitta någon att gå med då det är lite tråkigt att gå själv;)
trailern:
 

Simba footprints

har för tillfället städat hela mitt rum nu. har bara några saker till och göra som att läsa i engelskaboken. tror jag snart ska baka då jag fick en jätte fin kokbok i födelsedagspresent!
lyssnar även på jullåtar för att få lite mer julstämning. har även satt upp julsaker i mitt rum så nu känns de verkligen som om att det är jul ♥ ska även kolla på julkalendern som går på svt1 kl. 18:45.. missade den på morgonen då jag gick upp vid 11;)
 
 
måste fixa en till sak sen som jag dock inte kan skriva på bloggen.. haha. får väl se om jag kollar på någon film sen då det inte finns nått att göra. typ alla går i skolan (mina kompisar som inte bor där jag bor) och alla andra jobbar då det är simba footprints idag.

Christmas nails


serie jag följer..

tänkte tipsa om en serie som jag följer.. och den heter semi som i just want to be cool gör. dom är sjukt roliga och avsnitt 6 var det roligaste.. haha. tycker att alla som inte sett den borde göra det då dom är roliga att se på. de dåliga är att det bara är 10min långa avsnitt:( men annars är dom grymma! det kommer ut ett nytt avsnitt varje måndag.
 
del 6:
http://www.svtplay.se/video/1644874/del-6-av-10
 

Dagens låt

gjorde aldrig dagens låt i lördags så tänkte göra den nu..
 

December

 
redan andra december nu. snart så är det julafton.. 2013 har gått sjukt fort, men det har helt klart vart bästa året! har träffat carro en massa gånger, var med vänner, vart med familjen och bara tagit det lugnt.
 
och som varje år så köper man en chokladkalender som man öppnar varje dag ♥ kollar även på nya julkalendern som går på tv:n.. dock missa jag första avsnittet, men kolla på andra och den verkar vara braa!
kan det bli bättre? får sitta inne hela dagarna och mysa med en massa filtar virade om sig och dricka varm choklad ♥

inspo

källa

Catching fire

 
var och såg the hunger games igår. den var faktiskt riktigt bra.. trodde den skulle vara lika dålig som ettan var, och ja, jag tycker att ettan är dålig. trodde att tvåan också skulle vara lika dålig så tänkte först inte se den, men sen när min mamma ville sen den så gick jag med henne och såg på den och det visade sig att den var bättre än vad jag förväntat mig. så måste se 3:an nu.. haha. och för er som tror att den är dålig, ge den en chans.

betyg:
(5/5)

var ett tag sen jag blogga...

var ett tag sen jag blogga. har gjort en massa andra saker inom skolan då vi haft en massa inlämingsuppgifter och läxor. har även vart till örebro och fyllde ju också förra veckan så min kusin och moster kom och gratta mig.
var även och sov hos min kompis från fredag till lördag.
jag och min kompis bettan gjorde en massa saker som att baka kladdkaka, lussebullar, vi julpynta också och så kolla vi på två filmer.
 
är även ledig imorgon då det är simba footprints som menas med att man ska arbeta hemma eller hos någon annan och tjäna in pengar som man sen skänker bort... själv ska man städa hemma.
 
--
har inte hunnit tagit kort på alla saker jag fick när jag fyllde, men ska försöka fixa det till helgen!