Länge sen jag blogga

hänt en några saker sen jag sist blogga.. en av sakerna är att min mobil gått sönder. går iaf inte att starta den. så har för tillfället ingen mobil :( ska skicka in den på lagning och sen se om man kan fixa felet.
har inte hänt så mycket mer. kan säga att jag har en till blogg jag bloggar på..som jag är mer aktiv på..men kommer fortfarande blogga här!
onsdag idag som betyder att det bara är 2 dagar kvar tills det är helg! inte hänt så mycket mer än såå.
 
 
min andra blogg: www.nattstad.se/jennifeerkarlsson

Dag 03

Dag 03 - Tre bilder som gör mig glad
 

Dag 02

Dag 02 - En nytagen bild på mig
 

Tisdag

Vart en helt vanlig dag idag..finns typ inget att blogga om, men vill inte att bloggen ska ligga nere så kommer nog lite små random-inlägg då och då;) just nu så sitter man och lyssnar på musik och skriver med några på kik. ska även snart äta. senare ikväll blir det nog att se på tv. ska försöka att blogga från mobilen, men tror jag kommer glömma att göra det, men får väl se om jag minns att göra det någon gång.
 

Dagens låt

gjorde aldrig dagens låt i lärdags så gör den nu..som vanligt, haha. brukar faktiskt inte lyssna på the fooo så mycket..tycker dom värkar tycka dom är mer kända/snygga än vad dom är..haha. så har aldrig direkt satt mig och lyssnat på dom. några enstaka låtar kan jag faktiskt erkänna att jag tycker är bra.
 
en utav dom bra låtarna ↓
 

Måndag

var i skolan idag..hände inte så jätte mycket. slutade 15:20 och väntade sen på bussen med elli..och bussen kom 16:10;) när man kom hem åt jag lite och satte sen mig vid datorn.
på torsdag ska man till lindeskolan och kolla på två program man valt. jag valde natur och ekonomi. ska dock inte gå nått utav dom, men ville inte direkt va ensam på skolan..haha.
 
och i helgen ska man sova med elli! från fredag till lördag..tagga! vi ska lana osv. vad vi ska spela vet jag inte.. jag hoppas på left 4 dead 2..men ja. får väl se vad vi hittar på. tror vi ska se på film iaf:)

Färgat håret

färgade håret igår ljusare den här gången..vart inte helt nöjd, men ska snart färga igen med nästan samma färg som jag färgade med nu. annars vart jag nöjd med resultatet. trodde det skulle bli mer mörkt, men det vart faktiskt riktigt bra:) fick dock ingen bra bild på håret..kommer nog bild på håret på onsdag!
 
 
färgen jag använde

Dag 1

 

Dag 1 - Lite om mig själv

 

jag är en sprallig liten tjej som älskar livet och tar dagen som den kommer. sommaren, värmen och havet är det bästa som finns. åka på semester ner till skåne är inget jag skulle tacka nej till. något jag mer älskar är att lyssna på musik..musik är de bästa som finns! brukar oftast lyssna på justin bieber.
mina framtidsplaner är väl att flytta ner till skåne då jag älskar dialekten och landskapet ♥ jag är en sån person som älskar att va social..en dag utan mobil skulle jag aldrig klara av, haha. burkar vara social 99% av min vakna tid, både på datorn och mobilen.
jag vill ha nått intresse som t.ex måla, fota, dansa osv, men hade inte den turen att födas med såna kunskaper att kunna dansa osv..min vakna tid går även åt till att va med vänner, kolla videos och läsa bloggar. jag är inte direkt en sån där tjej som älskar att kolla på film..kan kolla på max 2 samma dag sen så tröttnar jag..haha. en sak som jag inte riktigt fattar mig på är att jag hatar att shoppa och nej jag skojar inte. hatar att gå i klädaffärer..usch.
 
ja..det va väl lite om mig:)

Dag 1 - Dag 30

 
då jag aldrig typ bloggar så tänkte jag göra en lista med dag 1 till 30 med olika saker så det blir lite blogginlägg iaf..
 

Dag 01 - Lite om mig själv
Dag 02 - En nytagen bild på mig
Dag 03 - Tre bilder som gör mig glad
Dag 04 - Tio sanningar om mig
Dag 05 - 10 saker jag gillar
Dag 06 - 10 saker jag hatar
Dag 07 - Det här stör mig/gör mig irriterad
Dag 08 - Tre saker jag längtar efter
Dag 09 - Min bästa vän/vänner
Dag 10 - Tre saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 11 - En bild som är från när jag var liten
Dag 12 - Vad jag hade på mig idag
Dag 13 - Någon jag vill byta liv med en dag, & varför
Dag 14 - Några jag ser upp till
Dag 15 - En bild jag har tagit som betyder något
Dag 16 - En bild som är över ett år gammal
Dag 17 - En bild på dig själv som du är nöjd med
Dag 18 - En bild som förklarar din vardag
Dag 19 - Mitt drömresemål
Dag 20 - Mitt största intresse
Dag 21 - Morgon rutiner
Dag 22 - En sång som får mig att bli glad
Dag 23 - En bild som igentligen aldrig skulle publicerats
Dag 24 - Mitt motto
Dag 25 - En vana som du önskar att du inte har
Dag 26 - En bild på de du senast köpte
Dag 27 - Tre webbsidor som jag ofta är inne på.
Dag 28 - En bild på mig och min bästa vän/vänner.
Dag 29 - Varför började du blogga
Dag 30 - Mina drömmar och mål


Dagens låt


2013

 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? nej..inte direkt
 

Hur har ditt 2013 varit? de har varit bra bortsätt från alla dagar man mått skit

 

Blev du kär i år? noppe

 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?  19 juli - träffade min bästis för första gången då & 27 oktober - åkte till min bästis och hälsa på henne och var med henne i en vecka

 

Vad är din största framgång 2013? vet inte..haha

 

Bästa köpet? vet inte..haha

 

Vad spenderade du mest pengar på?  bio..haha;)

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? alla min vänner! och när jag fick träffa carro för första gången

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? miley cyrus - wrecking ball & justin bieber - heartbreaker 

 

Vem har du umgåts med mest? saga, camilla, carro och typ ellinor

 

Har du haft ett förhållande under 2013? nej

 

Vart reste du under 2013? ingenstans

 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? få träffa min bästis (carro) igen och typ åka till arboga och vara med alla underbara människor där

 

Vad gjorde du på din födelsedag? firade med familjen dagen jag fyllde (fyllde på en tisdag) och så kom några från släkten på torsdagen...inget speciellt

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? varit ute mer...hahaha. eller vet inte riktigt;)

 

Vem saknade du? ingen direkt..

 

De bästa nya människorna du träffade? carro (min bästis) och typ mina vänner

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? "stay strong" och typ "forget shit and move on"


Wake Me Up - Avicii

dom är så sjukt bra..dör. dock är bara videon 00:07sec :(
 

Drawing Benjamin Lasnier

helt sjukt att man kan rita sådär snyggt.. om jag skulle försöka skulle det sluta med att jag skulle ha ritat en stekgubbe..haha;)
 

Black swan

 
kollade på black swan igår (skrev de i inlägget under) och först trodde jag att jag inte skulle tycka om den, men den var helt okej faktiskt. det var bara de att hela filmen var helt weird. hon såg i syne hela tiden typ osv. men annars val väl filmen helt okej fast den handla om balett. det var inte direkt någon film jag skulle sätta mig och kolla på igen då den inte var en höjdare.
 
betyg:
 (3/5)

2014-01-01

1 januari 2014

igår så var man med saga, ellinor och camilla. vi gjorde en massa saker som kolla på film..på black swan, vi fika, åt mat och var på sagas rum hela kvällen. vi skålade även vid tolvslaget (som nog alla gjorde..haha). åkte hem idag då jag sov hos saga och åkte hem vid 17:30.
idag så har man inte gort så mycket. bara vart med saga, ellinor och camilla på morgonen. sen när man kom hem så satte man sig vid datorn och kollade facebook. just nu så snackar man med jesper, micke, edvin & ellinor.
 
imorgon så har jag inga direkta planer. ska nog kolla på tv eller sitta vid datorn.
 
 
lite på vad vi åt, drack och de vi spela
 
 
en bild på mig & ellinor (till vänster) och en bild på mig och camilla (i mitten)