270614

 
inte hänt så mycket sen sist. idag så var jag och min mamma till hennes kompis då hon fyllde år och där så fikade vi med jordgubbar ♥ imorgon så kommer min tremänning bella hit och ska sova här tills på söndag, kommer att äga sönder! får väl se om rasmus är med oss nånting ;)
jag och bella ska väl chilla en massa, kanske va på stan, fika, kolla på film.. tror det blir never say never då bella aldrig sett den och ska försöka få med rasmus och sen också..haha.

Bröllop

var på bröllop igår då min kusin gifte sig. träffade nya kompisar vilket vart sjukt kul, en utav dom var casper som jag var med resten av kvällen, var även med becka och bella. vi dansade, prata en massa och hade sjukt kul tillsammans! kunde inte blivit bättre. vi åkte hem runt 3 på natten och var så sjukt trött så gick och la mig direkt när ja kom hem.
 
 
kvällen började med att bella tog min mobil och tog en del selfies ;)
 
 
senare mot kvällen efter att vi fikat och ätit så blev det en del lekar
 
 
sen så fick även casper va med på en del bilder ;)
 
 
sen så mot kvällens slut så vart det och dansa och medans alla dansade passade becka på att sno min mobil också och ta en del selfies ;)
 
sen så på fredag så kommer bella hit då hon ska sova här, becka kommer kanske också! och idag så har jag inte gjort så mycket, vakande vid 15 och gick upp och då var min famor här så vart och fika då min bror fyllde igår (fast vi va på bröllop så vi hann inte fira han) så vart och fira han idag ist. han fick en del presenter och vi fikade med tårta.

hemma från kloten

lägret va sjukt kul! vi badade och gjorde en massa roliga saker..bara de att en lägerledare hatade mig och rasmus;) aja, nog om de..maten va sjukt god och vi satt o snackade varje kväll och körde sanning och konka, haha. tog dock inga bilder förutom en över rummet som ni kan få se..
 
 
bild på rummet några utav oss tjejer sov i som var jag, kajsa, agnes, camilla och elin.. och det är kevin som vart med på bilden ;)

Kloten

fixat med ny design & snart helt klar med designen, ska bara fixa en header så är allt klart.
 
idag blir det att packa då jag ska till kloten imorgon. camilla och rasmus ska med så de kommer bli as nice! kommer vara bort i 3 dagar så blir inge bloggande, men ska försöka ta en del bilder, men får se om ja hinner och orkar ;)
 
 
bild från förra året från när jag var på kloten med några kompisar

Dom senaste dagarna..

måndag -
 
på måndagen hade vi en aktivitetsdag med alla 9:or från storå och stadsskogsskolan. elli och jag gjorde dock inte ett skit den dan utan vi åkte hem till elli och åt glass, haha..vi är så badass så vi skolkar ;) och vårat lag vann t.o.m, hahaha.
 
 
bild på när dennis kollar ut när vi fick skjuts till skolan efter att ha vart hos elli
 
tisdag -
 
på tisdagen städade vi bara ur skåpen på förmiddagen och sen efter lunch var det fotbollsturnering! och innan vi skulle ner till fotbolssplanen så åkte jag och josefin och köpte cola på mejk ♥
 
 
rasmus får stå för bilden, hans cola också då han också köpte en ;)
 
onsdag -
 
på onsdagen var de äntligen bal!! gud vad ja hade längtat efter den dagen. först på morgonen fixade vi iordning alla bord osv och dekorerade hela idrotthallen (där vi skulle vara under kvällen) sen när vi var klara med de fick vi gå hem och fixa oss för att sen komma tbx till 17:30 då vi skulle fotas.
 
 
när vi fixade i idrottshallen innan balen, stolar, bord, ballonger osv..
 
 
sen senare på kvällen då balen var så fotades vi innan... dock är detta foto på alla mina vänner som togs lite innan vi skulle ta de riktiga med klassen
 
 
sen så vart de dax att äta och fika, tog aldrig kort på maten men tog en bild på fikat iaf..
 
 
sen så vart det en del att springa runt på skolan och ta foton med kompisar då det vart sjukt varmt inne i idrottshallen så man fick gå ut ibland för att inte svettas ihjäl
 
torsdag -
 
på torsdagen gjorde vi bara en massa aktiviteter på skolan som friends fixat och min klass vann! och sen efter lunch gick jag och camilla ner på stan för att kolla på karnevalen och efter ett litet tag kom saga också och efter karnevalen gick vi till en brygga och de slutade med att både jag och camilla badade med kläder, haha.
 
 
vart sjukt blöt..haha. man kanske inte ser det på bilden, men mina byxor är genomblöta..
 
sen på fredagen var de skolavslutning och sen så tog också min bror studenten! tog en massa bilder med min mammas kamera så har inte kunnat fört över dom till datorn så har inga bilder och visa :( men det får leva med.

Mys💕

 
Ligger just nu i sängen och saknar min babe..snackar iaf med emil och ska snart sova då jag är sjukt trött. Imorgon får ja se vad ja hitta på..inga mer läxor för i år!

Bakat


Bakade nyss kladdkakemuffins då vi ska ha fika imorgon på engelskan👌 idag har ja pluggat till so-prov och snackat med några på Skype..skola imorgon:(

Nya hårprodukter

 
Köpte även två nya hårprodukter som ja tänkte prova👌 får se om är bra eller inte! Tänkte prova dom till balen för att fixa håret lite mer än vanligt.

Klippt mig❤️

 
Va och klippte mig idag..toppade mest bara och klippte upp luggen lite👌 sen så åkte ja och min mamma o köpte glass o jordgubbar. Imorgon så är man ledig,men har skola på torsdag..

snart sommarlov!

Har inte gjort så mycket idag,vart på skolan och fick sluta tidigare!👌 idag så blir de o gö läxor då ja har en del läxor sista veckan innan sommarlovet..
 
 
min outfits idag