Onsdag

började dagen med mentor sen hade vi matte och sist engelska.. slutade sen 12:20. när man kom hem så tog man en bit tårta och satte sig vid datorn och kolla på några videos.
ska snart läsa i svenska och engelska boken då jag ligger efter en del.. ups.
 
i helgen så ska man sova med bettan! vi kommer att baka osv.. får se om jag kommer ta några bilder från helgen, men antagligen kommer jag det om jag inte kommer vara för lat för att orka göra det.

Mellanmål

tänkte tipsa om denna tjej som visar några enkla mellanmål som går fort att göra. om man t.ex har bråttom till sin träning eller nått liknande så man kan lätt göra något av dessa mellanmål..
 

Gillar du..

gillar du att kolla på folk som håller på med extremsporter? för om du gör det så kan jag berätta för dig att jag vet om ett par killar som håller på med det.. dom är 6st. killar som håller på med extremsporer och filmar det och lägger ut det på youtube. dom har även haft en helt egen serie på tv6 play.
dom är riktigt grymma på att filma och göra olika farliga saker..
 
 
dessa killar är det jag pratar om.. ni har säkert hört talas om dom tidigigare, men aldrig tagit er en titt på vad dom gör. jag gillade faktiskt inte att kolla på extremsporter innan jag hitta dessa killar. efter att jag börjat kolla på dom så började jag intresera mig mer på sånt som dom håller på med.
så tycker att alla ska kolla på någon video på vad dom gör för jag kan lova er att efter de kommer ni att älska dom.
 

15år nu

fyllde ju som sagt år idag:) fick många fina presenter. kommer visa bilderna i helgen då jag fått alla (från släkt och familj). har inte gjort nått speciellt idag. vart i skolan.. när man kom hem så fika man med familjen och farmor. fick mina presenter och fota en del, haha.
skola imorgon också, men går bra halva dagen! så rett så chill är det ju ändå.
 
lyssnar just nu på musik och skriver med några, eller ja.. skrev med några. frågar även en massa personer på ask, men typ alla sluta svara:( kollar även instagram.
 

15år om några timmar

kollade nyss på ett avsnitt av IJustWantToBeCool som har en egen serie på svt.se.. ni borde kolla på dom då dom är jätte roliga att se på! idag efter skolan så kom min mamma och hämta mig då vi skulle kolla på tapeter till mitt rum. hitta dock inga snygga.. så får väl kolla på nätet.
efter vi kollat på tapeter så åkte vi och fika på frosth...
 
 
två bilder på de vi fika med
 
sitter just nu och lyssnar på musik och läser ett kapitel på en novellblogg (som handlar om justin.. haha). ska snart sova då det är skola imorgon.. orkar inte, haha. men fyller år i morgon så har nått att se fram imot iaf.

Skola imorgon

idag så har man bara suttit vid datorn och gjort en blogg åt min kompis.. fixa designen osv. vart faktiskt ganska nöjd med den :) dock är designen precis som min, haha.. hon ville ha en liknande min, så.
ska snart börja läsa i en bok vi läser i på svenskan då jag ligger efter.. ups. ska ha läst ut hela boken denna vecka + frågor och har inte ens läst klart de vi skulle läst förra veckan, haha.
 
 
lyssnar just nu på musik och ska väl snart äta. måste ju också läsa i boken.. orkar inte :( kan inte det vara jullov nu? ska nog hitta någon att vara social med nu då det är sjukt tråkigt att inte göra någonting.
kan ju annars kolla på film eller på videos på youtube. kommer nog sluta med att jag kommer att sitta på facebook och kolla runt.. haha.
--
 
länk till min kompis blogg: http://carolinee.webblogg.se/
kolla in min kompis blogg så kommer hon att bli glad! ↑ (dock har hon inte gjort något inlägg än, men ändå.. haha)

"jag saknar dig, jag saknar dig min bror.."

lyssnar just nu på denna underbara låt. älskar verkligen låten, lyssnar på den om och om igen..
 
 
--
helgen har gått sjukt fort.. redan söndag. skola imorgon, orkar inte, vill bara vara hemma och sova. aja, snart jullov, bara några veckor kvar ♥ på jullovet ska man nog vara med familjen och bara ta det lugnt. sen på nyår kommer min bestis carro hit! längtar så sjukt mycket tills nyår ♥
ska väl snart sova.. är egentligen inte ens trött, men yolo lixsom, haha.

inspo

källa

Funny videos

 

BEFORE I DIE


Vardagsskit

vad har jag gjort idag? jo.. ingenting, haha. bara suttit framför datorn och snackat med elli på skype ♥ även lyssnat på musik och kollat på några videos.. som vanligt. sitter just nu och lyssnar på musik.
ska snart äta tacopaj. blir sen att kanske kolla på film och äta popcorn.
 
by ellinor - http://faaithful.blogg.se
--
måste fota mer bilder.. men ska nog fota när jag fyller på vad jag fick och på tårtan osv.. så får väl se om det kommer upp på bloggen eller om jag är lika lat som vanligt och inte orkar lägga in dom på datorn och sen lägga ut dom.. haha.

Dagens låt

vet inte riktigt om man kalla detta för låt, men jag tar det som en låt så lägger ut den som dagens låt..
 
 
vet att den inte alls är lång som en riktig låt är, haha.. den är bara 0:48 s. men ändå. han sjunger bra! ett pluss i kanten är att han också är riktigt snygg ;)

Härnösand 2013

lite bilder från när jag var i härnösand på höstlovet och träffade min bästis carro.. bjuder på alla bilder, haha.
 
 
 
 
jag och carro
 
 
 
jag och zerox (carro's hund)
 
 
 
jag och min man (carro's hund rex)

Sommaren 2012

by ellinor - http://faaithful.blogg.se
vill ha sommar igen.. åh. sola, bada, vara med vänner ♥

Snö på bloggen

 
 
nu när november börjar ta slut och december är påväg, snön kommer snart eller kanske redan kommit hos vissa, då kan det ju vara kul och ha snö på bloggen också. kopiera koden nedanför så får du snö på bloggen!
 
1. Gå till kodmallen
2. Leta upp stycket <head> i din kodmall.
3. Klistra in följande kod under <head>:
 

Roomie

kollade runt lite på youtube och hitta då denna kille som är sjukt duktig på att sjunga..

Förlåt..

förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag, men de är för att jag har vart sjuk hela veckan.. är sjuk just nu också, men mår bättre.
var till kvinnersta i lördags.. orka dock inte ta med kameran, haha. tog bara några få bilder med mobilen.
 
kan även berätta att jag fyller på tisdag, hela 15år!.. kollade på film idag, på rio.. den var faktiskt riktigt bra för att vara en barnfilm ;) haha.
ha det bra!
 
 
tre bilder jag tog med mobilen...

Believe

äntligen är trailern ute på justin's nya film believe.. längtar sjukt mycket tills filmen kommer ut!
 

Hemma | Kvinnersta

hemma nu efter att ha paroat hos min kusin från måndag till fredag. dock vart jag sjuk på onsdag så stanna hemma då och på torsdagen, men jobba idag iaf :) har vart med bella (min tremänning) hela veckan och vi har gjort en massa roliga saker.. vi har kollat på film, gjort anisktsmask, bakat, lagat mat osv.
imorgon så blir det att åka till kvinnersta då det är öppethus.. kommer ta med kameran så får se om det kommer upp några bilder på bloggen.
 
några snapchat's bilder vi tog under veckan.. (tog aldrig några med mobilen, men var en massa skickande på snapchat på vad vi gjorde.. haha)
 

FEM.. FYRA.. TRE.. TVÅ.. ETT..

by ellinor - http://faaithful.blogg.se
 
5 saker du aldrig skulle vilja vara med om:
- Missta någon som står mig nära
- Vara med om en bilolycka
- Se någon dö framför ögonen
- Bevittna ett mord
- Bli allvarligt sjuk

4 saker du köpt den senaste månaden:
- Kläder
- Nya skor
- Godis
- Prensenter till min kompis

3 sätt att få dig le:
- Le mot mig
- Är glad
- Någon som skrattar
 
2 favoritpersoner:
- Mina två bästa vänner
- Min hund (dock är inte hon en hund, men ändå)
 
1 sak folk inte visste om dig:
- Jag har aldrig sovit ensam hemma

Instagram

gokväll.. nej, vänta vi stryker det. go' natt. har ni det bra? det har jag iaf.. sitter just nu och lyssnar på musik och kolla instagram. på tal om instagram - ni glömmer väl inte och följa mig? klicka på bilden, här eller sök på jenniick på appen.
 

SÅ LÄNGE HÅLLER DITT SMINK

Läppstift och läppglans:
Läppstift och läppglans har ett långt bäst före-datum eftersom de inte innehåller så mycket vatten där bakterier växer. Tänk dock på att inte låna ut till några andra, då kan du smittas av sjukdommar.
 
Mascara:
Att använda en gammal mascara medför risk för att drabbas av en ögoninflamation. Byt omgående om macaran börjar lukta annorlunda och klumpar sig. Dra inte borsten upp och ner då den förstörs snabbare.
 
Foundation och concealer:
Vattenbaserad håller upp till 1 år och oljebaserad upp till 2 år, men märker du att den luktar annorlunda och inte ser ut som den brukar göra ska du slänga den.
 
Läppenna, kajal och eyeliner:
En flytande kajal håller ungefär 1år medan en fast håller upp till 2år. Håll bakterierna borta genom att vässa pennan ofta.

Farsdag

som alla säkert vet så är det farsdag imorgon, men ingen är typ hemma då så vi fika idag ist med en jätte god kaka! det var colasås, banan och grädde i/på den och hackad choklad uppe på...
 
 
kakan vi baka idag och sen åt av.. den var verkligen jätte god!

Dagens låt

tänkte börja med dagens låt, eller ja.. veckans låt då jag bara kommer att lägga ut en låt varje lördag.
och dagens låt är...
 

SÅ FÅR DU DITT HÅR VÄXA SNABBARE

bild tagen från weheartit
Toppa regelbundet
Att håret skulle växa fortare om du klipper det regelbundet är en myt. Regelbunden klippning hjälper till att hålla ditt hår friskt. Om du vill att ditt hår ska växa snabbre så toppa håret ca. 6-8:e vecka.
 
Massage
Att massera hårbotten gör så att man sätter fast på hårsäckarna och blodtillförseln - vilket gör att ditt hår växer snabbare. Massera i några minuter varje dag gör så att ditt hår växer snabbare.
 
Andra tips:
- Tvätta aldrig håret mer än varannan till var tredje dag
- Var noga med vad du kletar in i håret, se upp för uttorkade alkoholer.
- Dra ner på värmestylingen
- Ät nyttigt

Lördag

idag så tror jag det blir att baka.. men vet bara inte vad, haha. ska även packa sen då jag åker imorgon till arboga.
just nu så lyssnar man på musik och tråkar, tror jag ska kolla på någon video eller film.
 
fick även reda på igår att min bästis kommer hit på nyår!  ikväll blir det att snacka med någon.. vad jag mer ska göra vet jag inte, får väll se vad jag hittar på, antagligen kommer jag att sitta vid datorn hela dagen ;)
men ja.. ska väl hitta någon social nu eller typ spela habbo (vet att jag är töntig, osv..)
 
by ellinor - http://faaithful.blogg.se
 
gammal bild från sommaren 2012 då vi var på öland.. vill ha sommarlov igen!

Hitta din favorit Maybelline mascara


Fredag imorgon

hade prov idag på musiken och jag tror det gick bra då det känns som det :) kollar just nu på videos.. haha. snart blir det att duscha och sen se på hela sverige bakar. äntligen fredag imorgon! ingen skola nästa vecka då vi (lag d och c) ska ut på prao.. jag ska paroa på en skobutik där mina två kusiner jobbar.
 
 
bild på mig och carro i sommras när vi spelade minigolf

MINA 7 FAVORIT YOUTUBERS

jag är verkligen inne på youtube hela tiden.. i skolan, på bussen, hemma osv. är typ beronde av att kolla på videos, haha. prenumererar på sjukt många, men jag tänkte och visa vilka mina mina favorit youtubers är!
 
Rackartygarna
 
IJustWantToBeCool
 
MissLissibell
 
VeryCoolNinja (KEYYO)
 
Clara Henry
 
Simon Lussetti
 
TorsKanal
 
ni kommer till deras youtube-kanaler genom att trycka på bilderna!

En vanlig skoldag

började kl. 10:05 med idrott, men var i skolan 08:30 då jag åker buss. innan idrotten var jag med elli och camilla som också hade sovmorgon. hade sjukt tråkigt innan vi börja så tog lite bilder från dagen, haha. så tänkte visa dom.. tog dom med mobilen så kanske inte bästa kvaliteten, men ändå.
 
 
dessa två var jag med på sovmorgogen. man ser på en utav bilderna att vi spelade kort.. eller ja, typ spelade kort, haha.
 
blir snart att plugga till musik-provet.. ska kanske också läsa i svenska-boken, men får se om jag orkar det. senare blir det att duscha och kanske se på tv. lyssnar just nu på musik, men blir kanske att kolla på någon video sen.. när jag tröttnat att lyssna på musik, haha ;)

Gör din egna parfym


WINTER


Första dagen efter lovet

var i skolan idag och dagen gick fort för att vara en måndag. hade sjukt ont i huvudet hela dagen då jag somna runt 02.. när man kom hem så gick man ut med centa (min hund), när jag kom in med centa så tog jag en bit kladdkaka och satte mig vid datorn och kolla på några videos ♥ blir snart att äta mat och efter man ätit blir det att plugga till musik-prov då man har det på torsdag.
 
bild på centa från sommaren 2013

WANTIES #1